بعد از به پایان رسیدن انتخابات و اطلاع از نتایج اولیه، خبر از پیروزی قاطع اصولگرایان و لیست ائتلاف در تهران و سایر استان ها می دهد.
نکته مهم نه وحدت زورکی و نمایشی است و نه پیروزی با مشارکت پایین بلکه نکته مهم عدم حضور عناصر انقلابی در مجلس است.
اینکه در هر انتخاباتی عده ای پدرخوانده پولدار و ی کار به خودشان جرات می دهند تا لیستی تعریف کنند و همه مردم را وادار کنند تا با ترس از اصلاح طلبان فقط به این افراد رای دهند نشان از قبیله گرایی و ت بازی این افراد دارد.
شاید اگر فردی مانند صادق شهبازی نیز فرزند، داماد و از بستگان تمداران بود و یا وام های میلیاردی برای دیگران مهیا می کرد الان به جای عزت الله اکبری تالار پشتی در لیست ۳۰ نفره تهران بود.
پر واضح است که هدف از این نوشته این نیست که وحدت نمادین و دقیقه ۹۰ را که حالا به پیروزی نسبی رسیده را سرکوب کنیم اما به یقین می گوییم که اگر نیت دولت ستیزی را از کاندیدا های برگزیده بگیریم، عملا هیچ برنامه ای برای قانون گذاری جهت تحقق چشم انداز ندارند.
از سوی دیگر بر همگان مبرهن است که از ویژگی های یک مجلس انقلابی، عدالتخواهی است اما از چندماه گذشته تا روز انتخابات که خبرگزاری فارس دائما مشغول به تبلیغ مستقیم یا غیر مستقیم از آقای قالیباف بود، حتی یکبار هم به این موضوع اشاره نکرد و در مقابل مصاحبه های تخریبی آقای قالیباف علیه دولت را کار کرده است.
حال باید منتظر بود و عصاره مجلسی که حاصل دولت ستیزی با چاشنی ترس از اصلاح طلبان بود را ببینیم و البته امیدواریم بعد از چهار سال دچار همان نقدی که خودمان به طیف خاکستری جامعه بخاطر عدم بصیرت، گوش دادن به تکرار های لیدر اصلاحات و نهایتا انتخاب اشتباه می کردیم، نشویم.
درباره این سایت