این روز ها اقدامات قوه قضاییه مورد تحسین همگان قرار گرفته است زیرا که برخورد با فساد دانه درشت ها (بدون نگاه های شخصی ، ی و جناحی) باعث تقویت اعتماد عمومی مردم نسبت به مسئولین جمهوری اسلامی شده است.

اما شاید مهمترین نقد به قوه قضاییه روابط عمومی ضعیف و حضور کم رنگ در رسانه ها باشد.درحال حاضر سخنگوی قوه قضاییه نتوانسته حضوری فعال در رسانه ها داشته باشد و همچنین مردم اطلاعات خود را از اقدامات این قوه در برخورد با مفاسد را ابتدا از شبکه های اجتماعی (توییتر،اینستاگرام،تلگرام و .) و سپس از اخبار صدا و سیما دریافت می کنند.به روز نبودن خبرگزاری منتسب به قوه قضاییه (میزان) را هم می توان یکی از ضعف های ساختاری این دستگاه دانست.

با اینحال نباید این ضعف قوه قضاییه باعث شود تا نسبت به اقدامات مفید این قوه که بعد از حضور آقای رئیسی سرعت و قدرت گرفته است بی تفاوت باشیم بلکه باید از ظرفیت شبکه های اجتماعی برای اطلاع رسانی درست به طیف های مختلف مردم استفاده کنیم . البته این اطلاع رسانی نباید به گونه ای باشد که مردم احساس کنند در منطقه ای پر از فساد زندگی می کنند بلکه باید به این باور برسند که در جمهوری اسلامی هیچ کسی تقدس ذاتی ندارد و تحت هر شرایطی با فساد آنها برخورد خواهد شد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ تحقیقاتی ابزار دانش کاشت مو فراسوی نور krewhqi983 page کاشی حوض memories.lonelygirl مدیریت بحران و پدافند غیر عامل هر چی کی بخوای هس اموزش هر چه بخواهد معلم 20